Doeltreffend klanten benaderen met Website leads

LeadSeo geeft u alle informatie van uw zakelijke website bezoekers in een uitgebreid bezoekrapport. Zo leest u precies welke bedrijven en organisaties uw website hebben bezocht, waar uw website bezoekers in geïnteresseerd zijn en hoe groot de interesse is per product of dienst.

LeadSeo herkent het grootste deel van de bedrijven die uw website bezoeken, maar niet allemaal. Uw website trekt natuurlijk ook niet- zakelijk website bezoekers aan, dit verkeer wordt door onze software niet herkend. Gelukkig geeft LeadSeo inzicht in de identiteit van zodanig veel bezoekers, dat een commerciële organisatie er hoe dan ook veel uit haalt.

Eenvoudig van website leads naar salesleads

Weet vandaag nog welke bedrijven en organisaties uw website hebben bezocht en haal eenvoudig nieuwe klanten binnen. Er is geen betere aanvulling op uw bestaande sales en marketing activiteiten. U weet nu een ding zeker: De bezoek rapporten van LeadSeo website leads die u gaat nabellen, kennen uw bedrijf al en hebben zeer waarschijnlijk interesse in uw producten of diensten.  Nog nooit is leadgeneratie zo eenvoudig geweest. Krijg nu inzicht in écht potentiële klanten: de online salesleads liggen voor het oprapen met website leads van LeadSeo.

Komen wel de juiste bezoekers op mijn website?

Dagelijks ontvangt u bezoek rapporten van de bezoekers op uw website. Deze bezoek rapporten geven u een helder overzicht van de bezoekers en hun interesse op uw website. U kunt hierdoor zelf bepalen of de vindbaarheid van uw website is geoptimaliseerd voor de doelgroep die voor u belangrijk is. Met website leads krijgt u dus een veel beter inzicht.

Website Leads
5 (100%) 1 vote