Salesleads via uw eigen website?
Eenvoudig van websiteleads naar salesleads

Uw website is essentieel voor het binnen halen van nieuwe klanten. Wist u dat slechts 5% van uw websitebezoekers actie ondernemen? 95% van uw bezoekers en dus potentiele klanten komen dus nooit met u in contact! Dit kan anders. Met Leadseo kunnen wij u gedetailleerde contactinformatie leveren. Hierdoor weet u wie er op uw website is, waar ze naar gekeken hebben en hoe lang ze op uw website zijn geweest. Met Leadseo wordt die onzichtbare groep van 95% dus ineens een warme lead!

Leads via uw website

Saleslead is een magische term binnen de marketing. Met onze software zult u met gemak regelmatig nieuwe leads binnenkrijgen. Wij kunnen namelijk het bezoek van iemand inzichtelijk maken voor u. Dit is interessant, want gemiddeld 40 procent van de bezoekers aan een website heeft wel degelijk interesse in uw producten of diensten, maar is er om wat voor reden dan ook nog niet toe gekomen om actie te ondernemen. Met andere woorden, deze potentiële klant kent uw bedrijf, heeft interesse en zal het op prijs stellen dat u contact opneemt. Zo maakt u van ‘verloren’ bezoekers aan uw website salesleads.

Leadseo inzetten voor uw warme leads

Bent u benieuwd of u Leadseo kunt inzetten voor uw acquisitie? Neem dan contact met ons op via 085 06 04 449. Wij werken met abonnementen, waarbij u nu 1 jaar lang kosteloos 10 leads per maand kunt proberen. Wilt u meer leads per maand? Dan komen we graag in gesprek om een mooi aanbod op maat voor u te maken.

LeadSeo is innovatieve software die u helpt bedrijven en organisaties die uw website bezoeken te identificeren. In een uitgebreid rapport, gegenereerd door de software, leest u precies wie uw website heeft bezocht, waar uw bezoekers in geïnteresseerd zijn en hoe groot de interesse is per product of dienst. Nog nooit is leadgeneratie zo eenvoudig geweest: de online salesleads liggen voor het oprapen met websiteleads van LeadSeo!

Salesleads
5 (100%) 1 vote