Leadgeneratie met LeadSeo Websiteleads

Leads genereren met LeadSeo

De gemiddelde ondernemer investeert veel geld in de ontwikkeling van zijn website. Hij wil immers gevonden worden. Zodra de website in de lucht is, lijkt voor veel bedrijven het belang van ‘online zijn’ te verdwijnen. Terwijl het dán juist begint. Als er iets belangrijk is, dan is het wel om te weten wie uw website bezoekt. Veel websitebezoekers, zijn potentiële klanten. Een website bezoek leidt echter in weinig gevallen uiteindelijk tot een klant contact.

Gemiddeld neemt slechts 5 procent naar aanleiding van het online bezoek contact op met uw bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat ruim 55 procent van de bezoekers van uw bedrijfswebsite irrelevant is. Ze komen er per ongeluk terecht, doordat u toevallig in de zoekresultaten stond of puur uit algemene nieuwsgierigheid. Toch blijft er 40 procent over aan potentiële klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn, maar toch geen contact opnemen. Stelt u zich eens voor dat u zou weten wie die bezoekers zijn, dan zou u hen alsnog kunnen benaderen met een interessante aanbieding. Dat kan nu. Met de software van LeadSeo, waarmee u uw online bezoekers identificeert.

Met behulp van de software van LeadSeo weet u wie deze bezoekers waren, en hoe u met ze in contact kunt komen. Een unieke manier van leadgeneratie!

De nieuwe manier van lead generatie

In de hedendaagse marketing kunnen we niet meer om leadgeneratie heen. Leadgeneratie is een belangrijk onderdeel, elke lead is een potentiële klant en daarom is het belangrijk om deze leads niet zomaar kwijt te raken. Met LeadSeo bent u de concurrentie dan ook altijd een stap voor.

Leadseo is eenvoudig te installeren

U installeert de leadgeneratie software van Leadseo heel eenvoudig via de installatie handleiding die wij u toesturen met een paar klikken op uw website. Hierna stellen wij in hoe vaak u een rapport wilt ontvangen van LeadSeo, waarna u vanzelf de potentiële klanten in uw mailbox binnen ziet komen. Hoe eenvoudig kan het zijn om vandaag nog te starten met leadgeneratie via de software van LeadSeo website leads.

LeadSeo heeft verschillende abonnementen beschikbaar voor zowel website leads als SEO. Wilt u alleen leadsgeneratie via uw website dan kunt u kiezen uit een kwartaal en een jaarabonnement. Wilt u tevens de performance van uw website verbeteren dan hebben wij hiervoor de LeadSeo BTB of BTC abonnementen. Met LeadSeo Websiteleads  weet u zeker dat er in de toekomst geen potentiële klanten meer ‘ontsnappen’, en weet u zeker dat u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van uw website!

Leadgeneratie
Beoordeel informatie